Siirry sisältöön

Video

Live monikameratuotanto: Vaaliherätys

Ryhmämme suunnitteli ja toteutti viikon aikana puolituntisen keskusteluohjelman monikameratuotantona. Ohjelma striimattiin suorana lähetyksenä YouTubeen.

Vastasin projektissa grafiikoista sekä inserttien leikkaamisesta. Intron pohjana on käytetty Motion Arrayn suunnittelumallia.

Ohessa Instagramiin tekemäni livelähetystallenteen traileri.

Tarinallinen ammattiesittely: valokuvaaja

Tehtävänä oli suunnitella ja toteuttaa enintään 3 minuutin pituinen tarinallinen video jonkun ammatin harjoittajasta.

Kuvattu Nikon Z50 -kameralla, ääni tallennettu ZoomH1n-nauhurilla. Editointi tehty Audacitylla ja Abobe Premiere Prolla sekä grafiikat Adobe Photoshopilla.

Gallup: ravitsemussuositukset

Tehtävänä oli suunnitella, kuvata ja editoida kolmen kysymyksen gallup.

Kuvattu iPhonella, äänet tallennettu Zoom H1n -nauhurilla, editoitu Adobe Premiere Prolla. Juontajana on Kristian Kurki.

Uutisinsertti: koirarekisteri

Tehtävänä oli suunnitella ja toteuttaa enintään 2 minuutin pituinen uutisinsertti ajankohtaisesta aiheesta.

Kuvattu Sony PXW-NX 70 -videokameralla, puhelinhaastattelu nauhoitettu Roadcasterilla ja Audacityllä, editoitu Abobe Premiere Prolla.

Live monikameratuotanto: miten tehdään uutisia somesukupolvelle

Ryhmämme suunnitteli ja toteutti puolituntisen keskusteluohjelman monikameratuotantona. Ohjelma striimattiin suorana lähetyksenä YouTubeen.

Toimin projektissa toisena tuottaja. Olimme vastuussa sisällöstä ja kokonaisuuden koordinoinnista. Suurin osa projektista toteutettiin yhden opiskeluviikon aikana ja se oli ryhmän ensikosketus monikameratuotantoon.

Saisiko olla lisää videota?